Zoek jij computer reparatie in Katwijk?

computer reparatie

We zijn tegenwoordig bijna allemaal verknocht aan onze computer, laptop of tablet. Of we hem nu thuis gebruiken voor entertainment of op ons werk, we zitten allemaal wel een paar uur per dag naar een scherm te kijken. Tot hij plots stuk gaat. Wat nu? Behalve dat we nu een gat in de dag hebben van een paar uur, we onze afspraken niet meer kunnen checken, en die super belangrijke bestanden ineens onbereikbaar zijn moeten we ook nog op zoek naar een reparatiebedrijf.

Wat vindt Google?

Gelukkig levert even googelen gelijk een hoop bedrijven op in de buurt van Katwijk. In de Randstad zitten maakt het zoeken redelijk eenvoudig.

Maps

Op Google Maps kan je precies zien waar alle bedrijven zitten. In Katwijk alleen zitten al drie verschillende computer reparatie bedrijven maar ook in de omringende gemeenten zoals Leiden en Den Haag zijn er veel verschillende bedrijven te vinden.

Adwords

De eerste zoekresultaten van Google zijn altijd de adwords resultaten. Daar zitten soms best wel goede bedrijven bij. Betalende bedrijven zorgen er namelijk wel voor dat de zoekwoorden waar ze bij adverteren relevant zijn voor de diensten die ze leveren.

Google Reviews

Je kan bij Google recensies achterlaten over bedrijven waar je klant bent of bent geweest. Deze recensies worden weergegeven met een 5 sterrensysteem. Je kunt je soms afvragen wie er meer gemotiveerd is om een recensie te schrijven, de persoon wiens probleem is opgelost of de persoon die een slechte ervaring heeft gehad. Waarschijnlijk de laatste! Daarom geeft Google de recensies niet weer als het er minder zijn dan vijf; de variabiliteit is dan te groot.

Computerbedrijven in en rond Katwijk

PC Refresh

Dit bedrijf zit iets verder weg, op de Stephensonsstraat in Den Haag, maar ze hebben een haal en brengservice, en hulp op afstand wat wel zo gemakkelijk is. Ze zijn gespecialiseerd in reparaties en doen van tevoren altijd een gratis diagnose, zodat je zeker weet dat een reparatie nut heeft en wat de kosten zijn.

ICT Katwijk

Dit bedrijf voert reparaties uit en biedt ook hulp op afstand. Je kunt eenvoudig bellen met de technische dienst of even langsgaan op de Prinses Margrietlaan.

Computer Hoek

Dit bedrijf lijkt meer gericht op verkoop maar ze hebben ook een technische dienst. Je kunt bellen met hun reparatie en infolijn. Ze zitten op de Taatedam.

PC Services

Dit bedrijf zit op de Burgerdijkstraat en verkoopt computers voor werk, privé, gaming en entertainment. Ook doen ze aan reparatie, installatie opschonen, advies en hulp als je zelf een systeem wil bouwen.

IT Shop Rijnsburg

Zij zitten iets verder weg, in Rijnsburg op de Anjelierenstraat. Hoewel ze qua reparaties wat meer gericht zijn op telefoons, repareren ze ook laptops.

Wat is belangrijk als je je computer laat repareren?

Je kunt kijken naar het ICT Waarborg keurmerk, wat garandeert dat het bedrijf aan bepaalde betrouwbaarheidscriteria voldoet. Daarnaast is er het SSB Leerbedrijf erkenning, dat aangeeft dat het bedrijf stages kan aanbieden. Naast de Google recensies heb je deze keurmerken tot je beschikken om te bepalen of een bedrijf betrouwbaar is.

Pascal