Corona slecht voor je verkoopcijfers? Niet met Listerport!

Tegenwoordig zijn er natuurlijk al veel tools waarmee verkopers hun producten online kunnen aanbieden om zo hun marktbereik te vergroten. Als verkoper ontkom je er immers niet meer aan om een goede webshop te hebben. Helemaal niet in deze tijden, waarin onze levens zich grotendeels online afspelen. Het kan echter wel veel tijd en moeite kosten om alle kanalen waar je je producten aanbiedt up to date te houden. Daarnaast is het soms ook lastig om uit te vinden hoe je je marktbereik nou zo snel mogelijk vergroot. Hoe bereik je bijvoorbeeld nieuwe doelgroepen? Gelukkig sta je er niet alleen voor! Een platform, genaamd Listerport, is er om al jouw producten makkelijk en snel op de grootste verkoopplatformen ter wereld aan te bieden. 

Producten automatisch laten plaatsen via Listerport

Met het gebruik van Listerport ben je slechts één klik verwijderd van de wereldwijde markt. Via dit platform kun je namelijk je producten aanbieden op de meest bekende webshops, zoals Amazon en Alibaba. Listerport zorgt ervoor dat deze integratie soepel verloopt, zonder dat jij er zelf naar hoeft te kijken. Eerst nog even de Nederlandse markt veroveren? Laat je producten automatisch plaatsen op een website zoals Bol.com. Zo bereik je binnen no-time een miljoenenpubliek. 

Hoe werkt Listerport concreet?

De naam Listerport is afgeleid van de term ‘listing’. Listing houdt in dat er producten vanaf één plek tegelijkertijd worden verspreid naar allerlei verschillende, nieuwe platformen. Je hebt natuurlijk helemaal zelf in de hand welke platformen dit zijn. Daarnaast is het zelfs mogelijk om elk product helemaal te personaliseren! Denk hierbij aan de prijs, de titel en de productbeschrijving. Op het ene verkoopkanaal wil je namelijk misschien wel iets anders naar voren laten komen dan op het andere kanaal. Zo kun je elk product afstemmen op de doelgroep van het verkoopkanaal. 

Er zijn natuurlijk veel verschillende softwares waarop webshops gebouwd zijn, maar vrijwel elke software kan geïntegreerd worden met Listerport. Denk bijvoorbeeld aan integraties met Magento, WooCommerce en Magento. Het lijkt misschien lastig om een goed overzicht te behouden als je actief bent op meerdere verkoopkanalen, maar Listerport biedt de mogelijkheid tot een makkelijk beheer van productlijsten, verkooporders en voorraadbeheer. Daarnaast kun je van elk los kanaal inzicht krijgen in de verkooprapporten, zodat je duidelijk kan zien welk kanaal goed loopt en waar je nog een tandje bij moet zetten. 

Investeren in Listerport

Zoals je hebt kunnen lezen is Listerport een multifunctioneel platform dat binnen no-time hét platform voor online retailers zal worden. Voordat de markt betreden kan worden, zijn er wel investeringen nodig. Geloof jij ook in Listerport en zou je graag deel uitmaken van deze nieuwe beweging in de online retail? Dan kan je je via de website van Listerport inschrijven om meer informatie te ontvangen over alle investeringsmogelijkheden. Naast investeerders kunnen ook online retailers zich via de website inschrijven om vooraan in de rij te staan voor het gebruik van het Listerport platform.

Pascal