Een Pop-up wand voor een beurspresentatie

Pop-up wanden hebben verschillende functies. Ze kunnen dienen als decoratie in exposities; als achtergrond voor fotoshoots, modeshows of rode loper evenementen. Ook als achtergrond in persconferenties en paneldiscussies; als reclame tribune of als barrière in cabines voor het demonstreren van producten. Deze mediawanden zijn er in verschillende maten, elk met een eigen unieke vorm. De schermen worden gemaakt van stof en kunnen eenvoudig over een frame worden geschoven, net als een kussensloop. Hoogte en breedte kunnen worden aangepast voor rechte mediawanden.

 

Het gebruik

Pop-up wanden zijn vergelijkbaar met de pop-up displays, maar met een groot verschil: de panelen zijn gemaakt van stof. Deze stoffen panelen worden in full colour geproduceerd met de modernste technologieën die vandaag de dag op de markt beschikbaar zijn. Deze pop-up stoffen wanden kunnen recht en of gebogen zijn. Net als de pop-up displays zijn ze geschikt voor exposities en beurzen; sommige modellen zijn ideaal voor winkelcentrum-displays. De hoogtes zijn afhankelijk van de verschillende fabrikanten.

De uitdrukking pop-up wordt gebruikt om aan te geven dat de wanden snel opgezet kunnen worden, maar ook net zo snel te verwijderen zijn. Vakbeurzen en vakgerichte tentoonstellingen zijn ideaal voor het gebruik van deze speciale wanden.

Een pop-up displaywand voegt een multimediale dimensie toe aan je displays. Een multimediapresentatie op een beursstand is krachtig, omdat deze de betrokkenheid van het publiek vergroot. Ze zorgen ervoor dat je displays modern en technologisch geavanceerd overkomen. Met deze displays ben je in staat om een breed scala aan multimediaformaten te gebruiken. Van een groot beeldscherm om een video op af te spelen, tot een volledige achterwand van je beursstand om een enkele afbeelding te tonen.

 

Omgang en bediening

Het bedienen van de pop-up wand voor een beurspresentatie is eenvoudig. De wand wordt bediend als een beeldscherm, met het toetsenbord kun je verschillende aspecten van je producten naar voren laten komen, of een video afspelen om potentiële klanten te betrekken bij je beursstand.

De twee grote voordelen van een pop-up wand voor een beurspresentatie, de korte tijd die nodig is voor het opzetten ervan. Ook het verwijderen duurt niet lang, daarom zal de presentatie als het belangrijkste naar voren komen.

 

Beter zijn dan anderen

Maak van de mogelijkheden gebruik om er uit te springen door je producten of diensten op een moderne en gerichte manier te presenteren.
Meer nog dan een statische presentatie als in een afbeelding, kan een display wand het product of de producten en diensten presenteren zoals jij ze zou willen zien.

Een uitleg of video presentatie die toegespitst is op de klanten die jij wilt aantrekken? Zorgen voor een presentatie waar je potentiële klanten even bij stil blijven staan? Je hebt het allemaal zelf in de hand met een pop-up wand voor je beurspresentatie.

Pascal