Website laten maken, gefocust voor de passende markt

Een site voor uw handelshuis is in deze tijd essentieel, en net bijvoorbeeld in het zakenleven wilt u toch ook dat uw winkelbedrijf er representatief uitziet? Een 1e impressie is altijd het belangrijkst, en die indruk kan optimistisch of afbrekend werken. U ontvangt toch ook geen klanten in een oude saaie kamer!

 

Zo is het dus ook met uw pagina. Wat als uw website er gemakkelijk of amateuristisch uitziet? Mogelijkerwijs is er veel in uw beroepsgroep? Dan is de kans groot dat de potentiële klanten uw firma niet serieus nemen, en zo onnodig clientele verliest. Wij richten ons echt op het uiterlijk van jouw website. Dus weg met die simpele sites! PréHek Webdesign & Internet Diensten levert alleen websites met een professionele design .

 

Daarom zijn wij van Totaal Online Marketing Bureau gekwalificeerd om uw website aangenaam te maken voor de exacte markt. En ook voor een webshop bent u bij ons natuurlijk ook op het juiste adres. U kun er ook voor kiezen om een webshop in uw website te laten . In een persoonlijk gesprek, kiezen wij samen met u de gepaste style en kleurencombinatie voor uw website, ook kunnen wij een gewenst logo creëren voor uw bedrijf. Uw website krijgt een professioneel uiterlijk, en zorgt ervoor dat uw bedrijf serieus genomen kan worden op het internet.

 

Website zijn vaak achterhaald

 

Een website met achterhaalde info is vervelend en doet meer kwaad dan goed. Het actualiseren en onderhouden van een website is daarom noodzakelijk. Veel bedrijven doen dit echter niet door gebrek aan tijd of aan kennis. Een web onderhoudsovereenkomst is de oplossing. Ook bedrijven die reeds een website hebben, kunnen hun website door Totaal Online marketing.

Wij garanderen dat kleine (inhoudelijke) wijzigingen op werkdagen binnen 24 uur worden doorgevoerd.

Pascal