Wat kan een WordPress specialist voor jou betekenen?

Wat is WordPress?

WordPress is een programma waarmee iemand vrij eenvoudig een website kan maken. Een voordeel van het programma is dat je niet persé goed hoeft te kunnen coderen om een website te starten. Toch helpt het wel als je al ervaring hebt met het maken van websites. Zelf een WordPress website maken is erg leuk als je dit doet voor je hobby, als je een professionele website wilt kan je dit echter beter overlaten aan een WordPress specialist. Een goede WordPress specialist heeft namelijk al meer ervaring met websites. Hierdoor weet je zeker dat alle functies werken en dat de website ook veilig genoeg is. WordPress heeft veel plugins, waaronder WooCommerce. Met WooCommerce wordt het ook mogelijk om een webshop te maken.

Een WordPress specialist inhuren

Wil jij een WordPress specialist inhuren? Dit is misschien wel verstandiger dan zelf een website maken. Ook met WordPress is het namelijk nog lastig om zonder enige ervaring gelijk een professionele website op te zetten. Voorkom dat je klanten last hebben van fouten in je website en besteed het maken van de website uit. Op het internet zijn veel verschillende WordPress specialisten te vinden. We raden je aan om te kiezen voor een specialist met kennis van SEO. SEO is een verzameling van technieken waarmee jij beter te vinden bent op Google. Dit heeft namelijk veel invloed op het aantal bezoekers van je website en in veel gevallen dus ook op je inkomsten.

Hoe zit het met de concurrentie op het internet?

Op het internet is veel concurrentie. Jouw klant heeft toegang tot ontzettend veel websites. Het doel is om ervoor te zorgen dat de klant als eerste jouw website tegenkomt. Dit gebeurd door middel van SEO. Google is de belangrijkste zoekmachine van het internet. Als iemand een product nodig heeft is de kans groot dat hij of zij eventjes een aantal zoektermen intikt op Google. Als jouw website relevant genoeg is verschijnt jouw link op een van de eerste pagina’s. Door middel van SEO kan een marketingbureau ervoor zorgen dat Google jouw website als relevant ziet. Het gevolg is dus dat veel meer mensen op jouw website terechtkomen. In Your Face Media is een van de bedrijven die zowel gespecialiseerd is in SEO als in het bouwen van websites.

Waarom het verstandig is om te kiezen voor IYFM

Kiezen voor In Your Face Media is erg verstandig als je op zoek bent naar een WordPress Specialist. Bij In Your Face hebben ze namelijk veel ervaring met online marketing. Niet alleen kunnen ze dus een professionele website voor je maken, maar ze kunnen je hier ook helpen met SEO en andere online marketing technieken. Websites gemaakt door IYFM zijn goed beveiligd tegen hackers. Je kan er ook voor kiezen om je domeinnaam te hosten bij dit bedrijf. Zo heb je dus alles wat je nodig hebt bij dezelfde aanbieder. Dit maakt het wel heel erg eenvoudig om jouw bedrijf online te laten gaan op een goede manier.

Pascal