Zo vind je een goed en betaalbaar marketingbureau

De technologie en ontwikkelingen van de samenleving gaan erg snel. Waar je vroeger nog met een simpele advertentie uit de voeten kon, moet je nu flink investeren in offline en online marketing. Door de veranderende samenleving zijn er ook steeds specifiekere doelgroepen waarop je jouw marketing kan targeten. Echter is het wel heel belangrijk dat je die doelgroep goed in beeld hebt om jouw boodschap zo duidelijk en krachtig mogelijk over te laten komen. Voor een leek is het lastig om de juiste doelgroep en boodschap te bepalen, hiervoor wordt vaak een bureau ingezet. Het inzetten van een marketingbureau is dan wel niet goedkoop, maar de investering verdiend zich op de lange termijn zeker terug. We geven je graag een aantal tips hoe je een goed en betaalbaar marketingbureau bij jou in de buurt kunt vinden.

Geen zenuwen van staal kies dan voor lokaal

Door een lokaal bedrijf te kiezen weet je bijna altijd zeker dat er goed werk wordt geleverd. Want het bureau weet ook dat als ze het verknallen, ze veel negatieve mond op mond reclame kunnen verwachten. Ook zitten lokale bedrijven vaak bij elkaar in het netwerk, waardoor de prestatiedruk nog hoger ligt. Ken je nog geen lokale partner bij jou in de buurt? Dan kun je met een simpele zoekmachine opdracht er veel naar boven toveren. Als je bijvoorbeeld een reclame om marketingbureau zoekt in Enschede dan typ je simpelweg: “Reclamebureau Enschede” en er komen zo 5 tot 10 bureaus naar boven. Ook marketing Enschede zal veel resultaten opleveren.

Laat je euro’s niet te makkelijk gaan vraag meerdere offertes aan

Het aanvragen van meerdere offertes is helemaal niet gek. Dit wordt in de business to business wereld veel vaker gedaan, want het kan je veel geld schelen. Door de prijzen en kwaliteit goed met elkaar te vergelijken kun je ook een veel betere keuze maken. Ga dus beslist niet over één nacht ijs en kies voor het bureau met de beste prijs kwaliteitsverhouding.

Pascal