Wat kun je met de diensten van Tilaa?

Tilaa is een bedrijf dat zich richt op de ontwikkelingen die nu spelen op het gebied van online servers en alles daaromheen. Zo proberen ze de servers die ze aanbieden steeds snellen en soepeler te laten lopen. Ook proberen ze hun website steeds gemakkelijker en soepeler te laten lopen. Klanten kunnen immers de diensten van Tilaa via hun website samenstellen en bestellen. Als een klant een server samen heeft gesteld via de website kunnen ze daarna bijna gelijk hun server gebruiken. Het is daarom nodig dat de website snel werkt zodat Tilaa gelijk kan zien als er iemand een server heeft samengesteld.

Welke servers kun je bij Tilaa samenstellen?

De servers die je bij Tilaa samen kunt stellen zijn vps servers. Dit houdt in dat het virtual private servers zijn. De vps servers hangen aan een grote fysieke server. Deze server staat los van je kleine vps server. Je huurt alleen een klein deel van de grote server af voor je eigen gebruik. Als je er aan het einde van de maand achter komt dat je te weinig capaciteit gehuurd hebt, kun je gewoon aangeven bij Tilaa dat je aan het einde van de maand meer capaciteit wilt, en dan wordt dit snel voor je geregeld.

Werkend voor veel grote klanten

Als je twijfelt of je wel een server bij Tilaa wilt huren, moet je weten dat het bedrijf voor vele grote bedrijven werkt die allemaal erg tevreden zijn over de diensten. Ze staan namelijk altijd voor hun klanten klaar en proberen alles op een goede manier op te lossen.

Pascal