Kopen van Instagram volgers

Een Instagram pagina met veel volgers is voor velen een droom, een snelle manier om dit te bereiken is het kopen van Instagram volgers. Maar hoe zorg je voor een betrouwbaar Instagram profiel? In dit artikel geven we je tips waar je op moet letten bij het kopen van Instagram volgers.

Hoe koop je Instagram volgers?
Als je gaat zoeken zul je zien dat er vele opties zijn om Instagram volgers te kopen. Heb je eenmaal een aanbieder gekozen dan hoef je alleen het aantal volgers te bepalen en je Instagram pagina toe te voegen. Enkele dagen later kunnen de volgers toegevoegd zijn aan jouw profiel.

Tips bij het kopen van Instagram volgers
Een geloofwaardig Instagram profiel is van groot belang. Bij een geloofwaardig profiel zullen echte volgers eerder geneigd zijn om je te volgen en zullen bedrijven eerder met je samen willen werken. Om jouw profiel zo geloofwaardig mogelijk te laten overkomen hebben we wat tips op een rijtje gezet.

  • Bij het kopen van volgers gaat het vaak om accounts die niet actief zijn. Het is niet geloofwaardig als jij 25.000 volgers hebt en maar 10 likes op je foto. Het is dus verstandig om ook likes bij te kopen zodat de verhoudingen kloppen.
  • Een profiel die van de een op de andere dag 10.000 volgers erbij heeft komt niet geloofwaardig over. Koop dus niet in een keer en groot aantal maar doe dit in stapjes zodat het rustig opgebouwd wordt. Bij sommige aanbieders is het mogelijk om een grote hoeveelheid volgers geleidelijk toe te voegen.
  • Het is ook verstandig om een goede balans te hebben in gekochte volgers en echte volgers. Het is aan te raden om maximaal de helft van je totale aantal volgers te kopen. Omdat gekochte volgers niet actief zijn kunnen ze je statistieken beïnvloeden. Het is wel belangrijk dat je nog steeds een beeld hebt van welke foto’s en tijden goed werken bij je doelgroep.

Bij sommige aanbieders kun je kiezen uit welk land je gekochte volgers moeten komen. Bestaat jouw doelgroep uit Nederlandse mensen dan kun je het beste Nederlandse volgers kopen.

Pascal