Hoog komen op Google

Tegenwoordig is men 24/7 online te bereiken. We gebruiken de hele dag ons telefoon en zijn continu verbonden met de wereld. Informatie die we willen halen zoeken we op Google. Producten die we willen kopen, kopen we online. Voor alles wordt het internet gebruikt. In Nederland is Google veruit de meest gebruikte zoekmachine en hier kunnen bedrijven gebruik van maken.

Hoe kan je Google gebruiken?

Het is belangrijk dat je als bedrijf hoog komt te staan in Google, maar waarom? Wanneer we zoeken naar een bepaald keyword kijken de meeste mensen alleen naar de eerste paar resultaten. Er wordt zelfden door geklikt naar de tweede of derde pagina. Website bezoekers zijn ook wel potentiële klanten en daarom wil je zo veel mogelijk website bezoekers.

Hoe kom ik hoger te staan?

De algoritmes van Google zijn onbekend. Wel weten wij van madpack.works, uit ervaring, dat er bepaalde aspecten daadwerkelijk invloed hebben op jouw plek in Google. Deze aspecten kan je onderverdelen in drie globale factoren:

  1. De backlinks naar jouw website zeggen iets over hoe ‘populair’ jouw site daadwerkelijk is. Wanneer er veel mensen naar jouw site linken, ziet Google dat mensen jouw site interessant vinden en ze willen interessante sites graag bovenaan hebben staan.
  2. De structuur van je website is ook erg belangrijk. Zorg ervoor dat je makkelijk overal heen kan. Wanneer je vaak moet doorklikken om op een bepaald punt te komen is dit niet gebruiksvriendelijk en daar houdt Google niet van.
  3. De content moet actueel en constant zijn. Zorg ervoor dat overal dezelfde informatie staat en dat je geen oude informatie op de website hebt staan. Vernieuw de content elke periode om actueel en aantrekkelijk te blijven.

Al deze factoren kan je zelf beïnvloeden. Ook kan je in samenwerking met een online marketingbureau werken aan jouw online status. Neem een kijkje op https://www.madpack.works/ hoe je dit het beste kan doen!

Macbook Air on Grey Wooden Table

Pascal