Een website laten vertalen van hoge kwaliteit

Staat u op het punt om uw website te vertalen, maar weet u niet hoe u dit het beste kunt doen? Dan is het wellicht aan te raden om contact op te nemen met een erkend vertaalbureau. Indien u besluit dit te doen weet u zeker dat de teksten die u vertaalt van hoge kwaliteit zijn. U wilt immers wel teksten die goed geschreven zijn en niet van Google Translate afkomen. Google Translate vertaald de meeste woorden wel goed, maar de zinsopbouw is veelal onder niveau. Om deze reden wordt er vaak gekozen voor een vertaalbureau om de kwaliteit van de website en het bedrijf te waarborgen.

Waar moet u op letten bij een vertaalbureau

Als u besluit om uw website te vertalen, dan is het verstandig om te kijken naar een aantal aspecten. Als eerst moet het betreffende bedrijf ISO-gecertificeerd zijn. Indien dit het geval is bent u er zeker van dat de content van hoge kwaliteit is. Daarnaast hebben de meeste ISO-gecertificeerde vertaalbureaus een 100% tevredenheidsgarantie. Mocht het dus voorkomen dat de teksten niet naar wens zijn, dan worden de betreffende teksten herschreven op kosten van het vertaalbureau om zodoende alsnog de kwaliteit te waarborgen. Daarnaast is het ook goed om met een partij in zee die specialist is in het vertalen van meerdere landen. Hierdoor weet u zeker dat het betreffende vertaalbureau gespecialiseerd is in het vertalen van teksten. Wat u als extra mee kunt nemen is de SEO-implementatie in de vertaalde teksten. Dit is natuurlijk geen harde vereisten, maar het is natuurlijk altijd mooi meegenomen als de teksten die vertaald worden ook geoptimaliseerd worden.

Wat is nou echt een goed vertaalbureau voor mijn website?

Als u op zoek bent naar een goede website vertaler dan is Translationkings.nl een aanrader. Dit bedrijf heeft diverse awards gewonnen waaronder de FD-gazellen en de Technology Fast 50. Het is dus een innovatief en vooruitstrevend bedrijf die de markt heeft veroverd op het gebied van content vertalen. Daarnaast hanteren ze ook, zoals hierboven genoemd, een 100% tevredenheidsgarantie en beschikken ze over het ISO-certificaat. Hierbij weet u dus echt dat de content die vertaald wordt van de hoogste haalbare kwaliteit is. Daarnaast implementeren ze ook SEO-elementen in de teksten waardoor u goed geschreven teksten krijgt die daarnaast ook nog goed scoren in de zoekmachines van Google. Op verzoek kunnen de teksten ook herschreven worden met implementatie van commercie. Hierdoor worden de teksten nagelopen en zullen de teksten echt verkopen. De kosten van Translationkings.nl beginnen van 0,05 euro per geschreven woord. Het is dus zeker een aanrader om zaken te doen met dit bedrijf.

Pascal