Een bidon laten personaliseren

Ben je op zoek naar een origineel relatiegeschenk of bijvoorbeeld promotiemateriaal? Een persoonlijke bidon van relatiegschenken.nl met bijvoorbeeld een eigen logo  of tekst is een leuk en creatief idee. Veel mensen drinken tegenwoordig uit bidons. Ze nemen het mee naar het werk en/of naar de sportvereniging. Er is geen betere manier om reclame te maken voor je bedrijf. De bidon komt overal. Als je kiest voor een sportief model straal je ook nog eens fitheid en sportiviteit uit. Dit is iets wat mensen tegenwoordig erg belangrijk vinden.

Alle soorten en maten

Relatiegeschenken.nl heeft verschillende soorten bidons en allemaal van goede kwaliteit. Ze hebben bijvoorbeeld een bidon met een koelelement. Ook hebben ze onder andere plastic bidons, aluminium bidons en speciale sportbidons met 750 ml. inhoud. Ze zijn verkrijgbaar in alle kleuren van de regenboog. Er zijn zelfs speciale bidonkratten, die geschikt zijn voor zes of tien bidons.

Giveaway en promotiemateriaal

Net als pennen en mokken zijn bidons prima geschikt als promotiemateriaal. Er zijn erg voordelige modellen en je kunt ze dus uitdelen aan grote groepen mensen. Jong of oud, voor iedereen is een bidon handig. Ze hebben ook luxere bidons. Deze zijn iets duurder. Luxe bidons zijn uitermate geschikt voor persoonlijke cadeaus of voor uw klanten.

De bidon ontwerpen

Je kunt zelf de bidon ontwerpen met bijvoorbeeld een leuke tekst of je bedrijfslogo. We sturen altijd eerst een digitaal voorbeeld op. Zo kun je zien of je de bidon geschikt vindt en kun je akkoord geven voor de productie.

Snel bidons laten bedrukken

Het is mogelijk om snel bidons met logo te laten bedrukken. Dit kan in kleine of grote oplages. Per stuk is ook een optie. Doordat de orders snel verwerkt worden kunnen ze snel met het productieproces beginnen. Daarnaast beschikken relatiegeschenken.nl over de technieken die nodig zijn om een gepersonaliseerde bidon te maken.  Dus voor je het weet, heb je de bidons al in huis.

Iets anders dan een bidon?

Wil je een ander geschenk geven? Ook dat is bij relatiegeschenken.nl mogelijk. Broodtrommels, sleutelhangers, pennen, mokken, paraplu’s en zelfs usb-sticks kun je bij hen bestellen.

Pascal